Partner LR Health & Beauty

Ik ben via een vriendin in aanraking gekomen met LR. In eerste instantie ben ik sommige producten zelf gaan proberen. Ik was erg verbaasd over de kwaliteit en werking van deze producten dat ik uiteindelijk LR partner ben geworden. Ik ben de workshops en trainingen gaan volgen die door LR aangeboden worden. Daar heb ik nog meer kennis gekregen van de producten. De verzorgingsproducten die LR aanbiedt zijn een mooie aanvulling in mijn salon. Klanten willen er graag meer over weten en door de e-shop die LR aanbiedt aan partners kunnen de klanten makkelijk zelf een bestelling plaatsen  Werken met en bij LR heeft vele voordelen. Mooie producten, goede priis/kwaliteit verhouding, goede winstmarge, autoconcept en nog veel meer…

LR Health & Beauty is een Duits bedrijf dat al sinds 1985 bestaat en werkzaam is in 28 Europese landen. Hun visie is dat zij alle mensen in staat stellen om gezond en vitaal te zijn. Zij beantwoorden voortdurend aan het groeiende gezondheidsbewustzijn van mens en dier en leveren daarbij een waardevolle bijdrage met natuurlijke oplossingen. De unieke Aloë Vera plant met zijn buitengewone en veelzijdige mogelijkheden speelt hierbij een essentiële rol. Zowel voor gezondheid als schoonheidsverzorging. LR investeert in uitzonderlijke kwaliteit van de producten en heeft daardoor ook een aantal kwaliteitskeurmerken, waaronder Dermatest, Fresenius en IASC. Zij hebben in de loop der tijd ook een aantal awards in ontvangst mogen nemen, waaronder de German Beauty Award 2019 voor de LR LIFTETAKT 5in1 Beauty Elixer. De collectie bestaat uit parfum, make-up, gezichts- en lichaamsverzorging en voedingssupplementen.

 

Ben je door mij verhaal ook enthousiast geworden en wil je meer informatie? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier.

Pin It on Pinterest