Voorwaarden
Rebalancing Nails & Beauty

Afspraak maken

Ik werk alleen op afspraak. Voor een afspraak kan je telefonisch, via de website, Facebook of WhatsApp contact met mij opnemen.

Wil je op tijd op je afspraak zijn. Bij 15 minuten te laat wordt de afspraak geannuleerd en kijken we samen voor een nieuw afspraakmoment. Dit om de volgende klant niet onnodig te laten wachten en omdat ik niet gehaast wil werken.

Annuleren van de afspraak

Je kunt telefonisch, via WhatsApp of via de website je afspraak 24 uur van te voren geheel kosteloos annuleren. Kom je te laat, dan kunnen we kijken of we de behandeling kunnen uitvoeren, verkorten of naar een ander moment zullen verplaatsten. Omdat deze tijd voor jou gereserveerd is zal ik de behandelingskosten in rekening brengen. Dat geldt ook als je niet binnen 24 uur afzegt. Komt je zonder bericht niet op de afspraak, dan ben ik genoodzaakt om de gehele behandeling in rekening te brengen én kan je geen nieuwe afspraak maken zolang niet is betaald.

Ziekte/ omstandigheden

Als jij, of een ander persoon in je huishouden, ziek is en griepachtige klachten heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 24 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer zijn  bovenstaande voorwaarden van toepassing bij annulering of het niet komen op de afspraak.

Persoonsgegevens & Privacy

Bij de eerste afspraak zal ik een intakegesprek houden. Van elke set die ik zet maak ik foto’s, of voor mijn eigen portofolio of om ze op sociale media te zetten. Ik zal ten allertijden aan jou vragen of je hiermee akkoord gaat. Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Garantie

Om de garantie van mijn eigen producten te garanderen werk ik niet over een product van een andere styliste. Bij een eerste afspraak is het dan ook wenselijk dat er geen product op de nagels zit.

Bij het plaatsen van een set, geldt een garantie van 7 dagen.

Deze garantie vervalt indien:

Afspraak maken - Rebalancing Nails & Beauty

  • De klant de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio/salon.
  • De klant zonder handschoenen met agressieve chemicaliën of in de tuin heeft gewerkt.
  • De klant de kunstnagels heeft afgebeten.
  • De klant dingen heeft geopend waar normaal je nagels ook van zouden breken of opzettelijk heeft afgebroken.
  • De klant medicijnen gebruikt die van invloed kunnen zijn op het behoud van de kunstnagels.
  • De klant zwanger is. Zwangerschap verandert de hormoonspiegel wat invloed kan hebben op de kunstnagels.
  • De klant een bepaalde ziekte heeft die van invloed is op het behoud van de kunstnagels.

Hygiëne

Hygiëne is een zeer belangrijk onderdeel in mijn salon.
Zo krijgt iedere klant in de nagelsalon een persoonlijke vijlen set. Werk ik met handschoenen en ontsmet ik mijn instrumenten na elke behandeling met een desinfectans.
De behandeling zal worden stopgezet indien ik de aanwezigheid van schimmel of een bacteriële infectie zal opmerken. Ik zal je dan doorverwijzen naar een huisarts.

Kinderen en derden

De salon is voor kinderen en dieren geen geschikte plek. Dit in verband met onder andere hygiëne en ontspanning.
De behandeling hoort een ontspannen moment te zijn en ik wil een optimale service bieden tijdens de behandeling zodat je optimaal kunt genieten!

Mobiele telefoon

Uit respect naar mijn klanten toe ben ik tijdens de behandeling niet telefonisch bereikbaar. Ik zou het zeer op prijs stellen als je je telefoon tijdens de behandeling op stil zet zodat je niet gestoord kunt worden. Verwacht je een belangrijk telefoontje, meld dat dan even van tevoren.

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBONNEN

Door je cadeaubon van Rebalancing Nails & Beauty te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. We raden je dus aan om deze goed door te lezen.

EEN CADEAUBON KOPEN

Je kunt cadeaubonnen online via www.rebalancingnailsbeauty.nl kopen. ( Daarna “de website”).

Ook zijn de cadeaubonnen te koop in de salon.

Nadat je bestelling is goedgekeurd, worden cadeaubonnen die via de website zijn gekocht via e-mail geleverd. Het wordt verstuurd naar het emailadres dat tijdens het bestelproces is opgegeven.

EEN CADEAUBON INWISSELEN

Je kunt je cadeaubon op dit moment alleen verzilveren in de salon. Je kunt je cadeaubon niet inwisselen voor contant geld en je kunt het saldo op de cadeaubon ook niet gebruiken om een andere cadeaubon te kopen. Na inwisseling wordt het ongebruikte saldo gereserveerd voor toekomstige aankopen en kan het niet tegen contant geld worden ingewisseld. Het saldo van de cadeaubon wordt meteen aangepast na aankoop van een product of behandeling.

VERVALDATUM

De Rebalancing Nails & Beauty cadeaubon is 5 jaar geldig na uitgifte van de bon.

RESTITUTIE VOOR AANKOPEN DIE MET EEN CADEAUBON ZIJN GEDAAN

Als je een product retourneert dat je oorspronkelijk met een cadeaubon hebt gekocht, wordt een eventuele restitutie teruggestort op de oorspronkelijke cadeaubon of op een nieuwe cadeaubon in het geval dat de oorspronkelijke cadeaubon niet kan worden gevonden. Het overgebleven bedrag van een eventuele restitutie wordt daarna gestort op de gebruikte cadeaubon of op een nieuwe cadeaubon in het geval dat de oorspronkelijke cadeaubon niet kan worden gevonden.

ANNULERING

Je hebtt het recht om een cadeaubon van Rebalancing Nails & Beauty binnen 14 werkdagen na ontvangst te annuleren, mits de bon niet is gebruikt. In het geval van annulering betaalt Rebalancing Nails & Beauty de waarde van de cadeaubon binnen 30 dagen na annulering terug via de betaalmethode waarmee de bon is gekocht.

KWIJTGERAAKTE, GESTOLEN OF BESCHADIGDE CADEAUBONNEN

We kunnen je cadeaubon niet vervangen als deze is kwijtgeraakt, gestolen of beschadigd. Rebalancing Nails & Beauty kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het eventuele verlies van saldo op een cadeaubon als gevolg van diefstal of fraude. Neem voor meer informatie contact op met ons.

ANNULERING DOOR REBALANCING NAILS & BEAUTY

Rebalancing Nails & Beauty behoudt zich het recht voor om cadeaubonnen te weigeren, te annuleren of vast te houden voor onderzoek als dat noodzakelijk wordt geacht, bijvoorbeeld in het geval van mogelijke fraude, cadeaubonnen die per ongeluk met verkeerde naamgeving zijn uitgegeven of voor andere overtredingen van de algemene voorwaarden voor cadeaubonnen.

Deze regels en voorwaarden zijn er om teleurstellingen en verwarring te voorkomen.

Pin It on Pinterest