Het gezicht achter
Rebalancing Nails & Beauty

Brigitte - Rebalancing Nails & Beauty

Dat ben ik, Brigitte van der Veen geboren op 12 juni 1973 in Amsterdam, maar die nu bijna een kwart eeuw in Almere woont.

Als moeder, vrouw van én zelfstandig onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om even tijd voor je zelf te hebben en je speciaal en verwend te voelen in een ontspannen sfeer. Mijn salon is dé plek om je welkom te voelen en even lekker te ontspannen.

Na een eigen sigarenzaak in Amsterdam te hebben gehad, ben ik de drogisterij in gerold. 15 Jaar heb ik bij de Tuinen (Holland & Barrett) gewerkt, maar toen werd ik ziek en moest ik gaan uitvinden wat ik nog wel kon en waar ik blij van werd. Bij de Tuinen heb ik veel geleerd over producten op natuurlijke basis, kruiden en vitamines, gezondheid en het menselijk lichaam.

Daar werd mij ook het belang van natuurlijke producten duidelijk. Alles wat ik in de salon gebruik test ik eerst op mezelf zodat ik de beste producten en het beste advies kan geven. Daarbij let ik erop of het niet op dieren is getest en het zo natuurlijk mogelijk/vegan is.

Nagels lakken is altijd een passie van mij geweest. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met de opleiding Allround nagelstyliste. En wat vond ik dat leuk! Na 4 maanden had ik mijn diploma en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik Rebalancing Nails & Beauty gestart. De naam Rebalancing staat voor “nabehandeling” in de nagelbranche, maar ook voor het weer in balans brengen van zowel lichaam als geest. Door mijn ziekte weet ik als geen ander hoe belangrijk dat is.

Inmiddels ben ik 5 jaar nagelstyliste en ik vind dit echt het leukste beroep van de wereld.

Mijn specialisatie is de natuurlijke nagel look. Deze behandeling geeft stevigheid aan je eigen nagels en laat je eigen nagels groeien. Omdat ik zelf nagels heb gebeten weet ik als geen ander hoe fijn het is om je nagels te kunnen laten zien en er ook nog een compliment over te krijgen. Ik vind het zo tof als iemand na een aantal behandelingen zegt: “Zijn dit mijn nagels? ” Daar word ik nou blij van.

Naast de natuurlijke look vind ik het toch ook leuk om uit mijn comfortzone te gaan. Glitters en nailart zijn daarin mijn favorieten. Ik investeer jaarlijks in verschillende trainingen, zodat ik de nieuwste technieken kan toepassen en mijzelf kan perfectioneren.

In mijn vrije tijd kijk ik graag nagelfilmpjes, vind ik het heerlijk om te wandelen, leer ik over gezondheid en huidverzorging en lees ik boeken over zelfmanagement en spiritualiteit.

Wil jij ook graag mooie, sterke en netjes uitziende nagels? Wacht dan niet langer en maak snel je afspraak!

Pin It on Pinterest