Over mij

Het gezicht achter Rebalancing nails & beauty.

Dat ben ik, de altijd geïnteresseerde, gek op de natuur en meestal vrolijke Amsterdamse dame die al 21 jaar in Almere woont. Die ”nagels doen” altijd al leuk vond, maar alleen bij mijzelf durfde te doen. Na een eigen sigarenzaak in Amsterdam te hebben gehad, ben ik de drogisterij in gerold.

15 Jaar heb ik bij de Tuinen (Holland & Barrett) gewerkt, maar toen werd ik ziek en moest ik gaan uitvinden wat ik nog wel kon en waar ik blij van werd. Bij de Tuinen is mijn liefde ontstaan voor producten op natuurlijke basis, kruiden en vitamines, gezondheid en het menselijk lichaam. En daar werd mij ook het belang van natuurlijke producten duidelijk. Maar mijn allergrootste passie is nagels, dus heb ik lang nagedacht hoe ik mijn 2 liefdes samen kon voegen. Zo ontstond het idee om zo natuurlijk mogelijke nagelproducten te vinden en dat is gelukt!

Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met de opleiding Allround nagelstyliste en wat vond ik dat leuk! Na 5 maanden had ik mijn diploma en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu ben ik dan ook de trotse eigenaresse van een salon aan huis..

De naam Rebalancing heb ik gekozen, omdat het voor “nabehandeling” staat in de nagelbranche, maar ook voor het weer in balans brengen van zowel lichaam als geest. Door mijn ziekte weet ik als geen ander hoe belangrijk dat is. Bij toeval kwam er een bedrijf op mijn pad, die lichaams- en gezichtsverzorging, voedingssupplementen en make-up in het assortiment waarin ik als zelfstandig consulente mensen kan adviseren. Nu heb ik al mijn wensen bij elkaar kunnen brengen. Nagels en health & beauty, maar ook producten die bij mij passen, waar ik achter sta, die grotendeels vegan zijn en niet op dieren zijn getest.

Ennn….

Naast eigenaresse van mijn bedrijf ben ik ook nog eens getrouwd en mama van 2 kids.

Pin It on Pinterest