Hi! Welkom mooie vrouw…

Heb jij jouw afspraak ingepland? Dan krijg je 48 uur van tevoren een herinnering van jouw afspraak.

En dan is het de dag….

DE DAG VAN DE AFSPRAAK

Mijn salon is gevestigd in de Bosgouw een woonwijk in Almere-haven. Rondom de salon zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan stopt de M1 in de buurt op 2 minuten loopafstand van mijn salon.

Bij binnenkomst kan je je jas ophangen en was je je handen met een heerlijke zeep die je handen hydrateert. Onder het genot van wat drinken bespreken we je wensen en bekijk ik je nagels. Aan de hand van de intake bepalen we samen welke behandeling het beste bij jouw nagels past.

Een goede sfeer vind ik zelf erg belangrijk daarom heb ik in de salon altijd rustgevende muziek op staan, brand er een kaarsje en zet ik mijn mobiel op stil.

De behandeling begin ik met een uitgebreide manicure en sluit ik af met een heerlijke handmassage. Graag maak ik foto’s van de nagels. Zowel voor als na de behandeling. Het is altijd leuk om na een tijd de vorderingen te zien en ik plaats regelmatig foto’s op sociale media (dit natuurlijk met jou toestemming!).

Om zo lang mogelijk van het prachtige resultaat te kunnen genieten zal ik ook tips geven hoe je nagels het beste thuis kan verzorgen. Dit natuurlijk zodat je niet alleen blij bent met je nagels als je weggaat, maar ook blij bent op elk moment dat je ernaar kijkt.

Afspraak met Rebalancing Nails & Beauty

Pin It on Pinterest